Ozonolijfolie 50 ml - Grand Bazaar
 • Halal product
 • Zelfde dag verzending
 • Veilig winkelen

Ozonolijfolie 50 ml

 • Ozonolijfolie 50 ml

  İndirimli Fiyat: €9,90

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Zelfde dag verzending
  • Productgarantie
  • Yöresel ürün marketi
  • Veilig winkelen

  Productomschrijving

  Ozonolijfolie 50 ml

  Ozonolie: Een Diepgaande Duik in een Krachtige Natuurlijke Remedie

  Ozonolie, ook wel bekend als ozonolijfolie of ozonide-olie, is een uniek en potentieel genezend product dat de aandacht trekt in de wereld van natuurlijke geneeskunde en alternatieve therapieën. Het verjongt uw huid en helpt vroegtijdige veroudering te voorkomen. Het helpt ook bij de behandeling van uw huidproblemen zoals acne, puistjes, mee-eters en huidvlekken. Het draagt ​​bij aan de behandeling van versleten of beschadigde delen van uw huid, zoals roodheid, littekens of zonnebrand en andere brandwonden.

  De Samenstelling van Ozonolie:

  Ozonolie bestaat uit ozon (O3) dat is opgelost in een dragerolie, meestal olijfolie. Ozon is een bijzonder reactief gas dat uit drie zuurstofatomen bestaat en een krachtige oxidant is. Wanneer ozon wordt opgelost in een dragerolie, wordt het ozonide-olie.

  Productie van Ozonolie:

  Ozonolie wordt gemaakt door zuivere medische ozon te bubbelen door een hoogwaardige dragerolie, zoals olijfolie. Dit proces is nauwkeurig en zorgvuldig om de ozonconcentratie en kwaliteit te waarborgen. Het resultaat is een olie die doordrenkt is met ozonmoleculen, die talloze potentiële gezondheidsvoordelen bieden.

  Toepassingen van Ozonolie:

  Ozonolie wordt in verschillende sectoren gebruikt en heeft veel toepassingen, waaronder:

  1. Huidverzorging: Ozonolie kan lokaal worden aangebracht op de huid en wordt vaak gebruikt voor huidaandoeningen zoals acne, eczeem, psoriasis en wondgenezing. Het wordt verondersteld ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen te hebben.

  2. Tandheelkunde: Ozonolie wordt soms gebruikt in de tandheelkunde voor tandvleesbehandelingen en mondhygiëne vanwege zijn desinfecterende eigenschappen.

  3. Alternatieve therapieën: In sommige alternatieve behandelingsmodaliteiten wordt ozonolie oraal ingenomen, soms in combinatie met andere ozonbehandelingen, als potentiële therapie voor verschillende gezondheidsproblemen.

  4. Desinfectie: Ozonolie kan worden gebruikt om oppervlakken te desinfecteren vanwege zijn antimicrobiële eigenschappen.

  Voorzorgsmaatregelen bij het Gebruik van Ozonolie:

  Hoewel ozonolie potentieel heilzaam kan zijn, zijn er belangrijke voorzorgsmaatregelen en overwegingen om te overwegen:

  • Verdunning: Ozonolie moet altijd sterk verdund zijn voordat deze op de huid wordt aangebracht. Gebruik nooit pure ozonolie op de huid, omdat dit ernstige irritatie kan veroorzaken.

  • Gevoelige Huid: Mensen met een gevoelige huid moeten voorzichtig zijn bij het gebruik van ozonolie, omdat het irritatie kan veroorzaken. Doe altijd een patchtest voordat je het op grotere delen van de huid aanbrengt.

  • Oraal gebruik: Het innemen van ozonolie is controversieel en mag alleen worden gedaan onder begeleiding van een gekwalificeerde gezondheidswerker.

  Ozonolie is een boeiende en potentieel waardevolle natuurlijke remedie, maar het is van vitaal belang om voorzichtig te zijn en de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen bij het gebruik ervan. Met de juiste kennis en begeleiding kunnen mensen mogelijk profiteren van de vele toepassingen van deze bijzondere substantie.

  Ingrediënten: Olijfolie en O3 (ozongas) Geproduceerd door ozonisatie van extra vierge olijfolie.

  Ozonolijfolie 50 ml

  Ozonolijfolie 50 ml

  € 9,90

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »